Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Στη Θεσσαλονίκη το Ποτάμι

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Ολύμπιον στην Πλατεία Αριστοτέλους, ο Σταύρος Θεοδωράκης πραγματοποίησε χθες βράδυ την προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, στην οποία παραβρέθηκε και η υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού στη Χαλκιδική, Μαρία Παπαδημητρίου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι το Ποτάμι δεν φαντάζεται ότι θα αλλάξει μόνο του τον κόσμιο, μπορεί όμως να γίνει ο καταλύτης για να αλλάξουν οι Έλληνες τη ζωή τους.



Ο επικεφαλής του Ποταμιού επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ειδικότερα για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως καταλογίζει «ασάφεια θέσεων» στο Ποτάμι, όταν το ίδιο το κόμμα «δεν γνωρίζει αν θα έχουμε ευρώ ή δραχμή το καλοκαίρι». Κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι για ολόκληρες δεκαετίες που κυβέρνησαν «δεν εφάρμοσαν ούτε ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο, κρατήθηκαν στην εξουσία με υποσχέσεις και ρουσφέτια και άφησαν τη χώρα να πέσει στον γκρεμό».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθύνθηκε σε όσους από το «παλιό σύστημα» βλέπουν με επιφύλαξη ή καχυποψία το Ποτάμι και υπογράμμισε: «Μη φοβάστε το Ποτάμι. Αυτό που βλέπετε είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου